Kalender - utbildningar

Här listas utbildningar och seminarier.

DISCO & PERFORMING ART

Tränarutbildning Performing arts Steg 1
Utbildningen riktar sig till nuvarande och tidigare aktiva dansare, samt ungdomar och vuxna med danskunskap och/eller erfarenhet av att undervisa i Jazz, Modernt/Contemporary eller Balett på grundläggande nivå. Man ska fylla minst 16 år under det året man påbörjar utbildningen.

Tävlingsledare inom Disco-discipliner och Performing arts
En 2-dagars utbildning för att sprida kunskapen och ge fler möjligheten att arrangera tävlingar. Vi ser ett behov av fler tävlingar i olika storlekar och former för våra dansare, därför behöver vi utbilda fler ansvariga.

Tränarutbildning British Freestyle & Slowdance steg 1
Utbildningen riktar sig till nuvarande och tidigare aktiva dansare, samt ungdomar och vuxna med danskunskap som vill bli ledare/tränare i British Freestyle och/eller Slowdance på grundläggande nivå. Man ska fylla minst 16 år under det året man påbörjar utbildningen. Aktiva tävlingsdansare ska tävla på N-nivå.

 


PARADANS

Inspirationshelg - ledare i dans för personer med funktionsnedsättningar.
Den 3-4 december arrangerar vi en Inspirationshelg för dig som är eller vill bli ledare i dans för personer med funktionsnedsättningar.BUGG & ROCK`N ROLL

Dansledare Bugg steg 1
Du som skall hålla nybörjarkurser i bugg samt du som skall kunna hålla parträning på grundnivå är välkommen till utbildning Dansledare steg 1.

22-07-15